Mulțumim tuturor concurenților, profesorilor, școlilor pentru participarea la „Attitude Ballet Competition Bacău“, 2021.

 

Vă prezentăm în continuare lista premiilor obținute la ediția din acest an cu mențiunea că ele sunt însoțite și de o recompensă bănească, în valoare de:

Categoria individual premiul III - 50 lei
Categoria individual premiul II - 75 lei
Categoria individual premiul I – 100 lei

Categoria ansamblu premiul III – 150 lei
Categoria ansamblu premiul II – 200 lei
Categoria ansamblu premiul I – 250 lei

În acest sens vă rugăm să ne comunicați la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., contul Iban și numele beneficiarului (concurentul sau tutorele acestuia).

Diplomele si trofeele vor fi expediate în scurt timp prin curier către reprezentanții școlilor.

De asemenea, mai jos găsiți informații despre premiile oferite de Asociația Reverence Bacău, Teatrul de Balet Sibiu și Fondazione Regionale Arte nella Danza Città di Ancona.

2021 Att Premii NV Individual

  2021 Att Premii NV Ansamblu

 2021 Att Premii V Individual

2021 Att Premii V Ansamblu

 

Asociația Reverence Bacău, acordă:


Participare gratuită cu o lucrare individuală la ediția VI-a „Attitude Ballet Competition“ Bacău, 2022, pentru
Cristoreanu Rebecca
Radu Manole
Tofan Mădălina
Baltag Alexia
Vizitiu Felix

Reducere de 30% pentru participarea la rezidența artistică de la Tescani, Bacău, 5 – 10 iulie 2021, organizată de asociația Reverence în cadrul festivalului „Attitude Ballet Competition“ Bacău, pentru
Colibei Anne Marie
Lungu Sabina
Gârliceanu Florina
Poiata Mara
Terinte Alice
Manea Raluca
Butacu Giulia

 

Teatrul de balet Sibiu, acordă:


Free Entrance la „Sibiu Dance Competition“ 2022, pentru
Pasecinic Alla
Micu Jessica
Mancaș Tudor
Mihailiuc Andreea
Marin Anastasia

Reducere de 30% pentru participarea la Sibiu Ballet Seminar, 02-14 August 2021
Petrea Robert Paul
Cristea Iarina
Brebulet Denisa
Grama Adriana
Popa Ioana

 

Vă invităm să urmăriți salutul doamnei Eugenia Moroșanu, membru al juriului competiției din cadrul „Attitude Ballet Festival Bacău“ 2021.

Traducere:
Bună ziua, sunt Eugenia Morosanu director artistic la „Fondazione Regionale Arte nella Danza“ și compania VisBallet din Ancona. Sunt fericită că fac parte și în acest an din juriul Attitude Ballet Competition. Aș fi dorit să vă îmbrățișez pe toți dar îmbrățișarea mea este doar virtuala pentru colegii mei din juriu, pentru Simona Baicu, care a organizat acest eveniment. Îmbrățișarea mea mare merge spre micile și marile balerine, care m-au impresionat nu atât pentru progresul tehnic ci pentru cel artistic. De aceea, vreau să mulțumesc părinților acestor copii care știu că pierd timp, bani, nervi dar sunt foarte tari și continuă să ii susțina pe acest drum spre visul de a dansa, de a deveni prime balerine. Mulțumirile merg spre organizarea festivalului, spre profesorii care au muncit enorm, excelent. Felicitări din tot sufletul. Sunt fericită că am fost prezentă, ca noi toti, dar vom avea cu siguranță această ocazie la anul. Închei și vă aștept pe toți anul viitor la „International Dance Summit“ 2022, Ancona.

 

 

În urma evaluării conferim următoarele burse de studiu:
(Burse de studiu – 50% la Ediția a IX-a „International Dance Summit“ 2022, Ancona)
Dans Evreiesc
Dans Arab
Alla Pasecinic – Variatie „Cipolino“
Tataru Anastasia Ioana – Variatie „Aurora“
Dans Irlandez
Vals
Pas de trois – The Nutcracker

 
 
 
 

Începând de sâmbătă 5 iunie 2021, orele 10:00, înregistrările video transmise de concurenți, vor fi derulate conform următoarei ordini:

Ordine de intrare in concurs pentru fisaj 1

Ordine de intrare in concurs pentru fisaj 2

Ordine de intrare in concurs pentru fisaj 3 Neu

 

2021 Att Afis

Attitude Ballet Festival Bacău

Concursul internaţional Attitude Ballet Competition
4 - 6 iunie 2021, Ediție virtuală

 

Attitude Ballet Competition – ediţia a V-a, este un concurs internaţional de dans organizat de Asociaţia culturală “Reverence” și Colegiul Naţional de Artă “George Apostu” din Bacău.
Evenimentul promovează tinere talente în domeniul coregrafic, educaţia prin artă a elevilor, încurajarea si motivarea celor care doresc performanţă în domeniu, să se afirme pe scenă, să promoveze limbajul coregrafic în spaţiul cultural băcăuan, în Moldova, în România.

Pentru întrebări sau probleme întâmpinate la înregistrare vă rugăm să ne scrieți la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Pentru alte informații vă rugăm folosiți Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.